Jaap Kooij passed away

by Hans | May 29th, 2014

Helaas en met verdriet moet ik u vandaag melden dat gisternacht om 0.10 uur er een einde gekomen is aan het leven van Jaap Kooij.


Besloten was dat hij naar huis zou gaan, toen duidelijk werd dat er geen goede vooruitzichten meer waren. Het was toen ook zijn wens dat aan zijn lijden een spoedig einde kwam. Dat kwam dus ook al na ruim een dag na thuiskomst uit het ziekenhuis. Hij mocht vredig inslapen, omringd door zijn gezinsleden. Wij zijn veel dank verschuldigd aan Jaap, voor de jarenlange berichtgeving, hoewel het vaak droevige berichten betrof (en ik weet inmiddels hoe dat voelt). Hij heeft dat zeven jaar gedaan. Ook heeft hij twee zeer geslaagde Smit-Lloyd reünies georganiseerd en was de bouwer en beheerder van de website van Smit-Lloyd. Evenals zijn gezin, zullen ook wij hem gaan missen. Zijn einde kwam niet onverwacht, maar overvalt toch altijd. 

Johan Melchior Kemperstraat 21 – 4384 GJ Vlissingen. De uitvaartdienst zal worden gehouden op maandag 2 juni om 13.30 uur in de Michaëlskerk, Dorpsplein 1 te Koudekerke. Aansluitend zal de begrafenis omstreeks 15.00 uur plaatsvinden op de Algemene Begraafplaats aan de Biggekerksestraat. Na de begrafenis is er gelegenheid tot condoleren in Huys ter Schelde, Vlissingsestraat 38-40 te Koudekerke.

Related Posts:

Leave a Reply

DMT MARINE EQUIPMENT
Alphatron Marine
W.K.M. Cornelisse Trading B.V.
Astilleros Armon
Robert Allan Ltd
Damen Shipyard Group
Van Wijngaarden Marine Services B.V.
Sea Conquest Marine Surveys & Consultancy
Transport & Offshore Services
Bogazici Shipping
Sanmar Denizcilik A.?