DAG VAN DE ZEESLEEPVAART ZATERDAG 5 JUNI!

by Hans | May 29th, 2010

De Stichting Sleepboothaven Maassluis organiseert op zaterdag 5 juni de Dag van de Zeesleepvaart. De dag start om 10.00 uur met een vlootschouw op de Nieuwe Waterweg

Belangstellenden kunnen tijdens de vlootschouw meevaren met de Holland voor de unieke prijs van 5 euro! Ook kunnen die dag rondvaarten gemaakt worden met de Westgat en de Furie. De schepen zijn van 11.30 tot 17.00 uur open voor publiek. Het voormalige Smit-kantoor (!) aan de Govert van Wijnkade is open met een kleine tentoonstelling van het Nationaal Sleepvaart Museum en op de Hudson is modelkunstenaar Dirk Brijs aanwezig met scheepjes in fles.

De Elbe wordt na de openingshandeling door de directie van Kotug gesleept door de Adriaan. Ongekend is de demo-sleepreis die de Furie zal maken met de stoombaggermolen Friesland, een feestje voor scheepsspotters! Dankzij de rondvaarten is het voor iedereen mogelijk unieke opnames vanaf het water te maken. Op de kades zingen shantykoren en het dameskoor Uit Volle Borsten, en er is een nautische markt. Het Woon Informatie Centrum Maassluis is geopend om wonen langs de Waterweg te promoten, voor wie 365 dagen schepen wil zien! Kotug, Fairplay en Smit zullen zich inspannen om de Waterweg tot schuim te varen. Een uniek nautisch feest zoals alleen Maassluis dat kent.

Meer informatie op www.sleepboothaven.nl of info@sleepboothaven.nl

Related Posts:

Leave a Reply

Sanmar Denizcilik A.?
W.K.M. Cornelisse Trading B.V.
Van Wijngaarden Marine Services B.V.
Astilleros Armon
Damen Shipyard Group
Sea Conquest Marine Surveys & Consultancy
Robert Allan Ltd
Alphatron Marine
Transport & Offshore Services
DMT MARINE EQUIPMENT
Bogazici Shipping