Website Updated

by Hans | June 9th, 2009

Welcome to yet again a new website lay-out for http://www.jvds-marcol.nl! This website is still under construction, however the lust update has been a major improvement for the website. Since Tuesday the 9th of June 2009, the complete archive of the TT&O Newsletter is available online! The archive can be found under “Recent Newsletters”. Please take note of the following: formerly the TT&O Newsletter was called the Sleepvaart & Offshore Nieuwsletter, therefore the major part of the newsletters in the archive is written in Dutch! Enjoy the reading! Hans

Related Posts:

5 Responses to “Website Updated”

 1. Hi Hans,

  Looking good the new website!

  Kind Regards,

  Nickel

 2. Hans,

  The web site is looking great, Keep it up

  Michael

 3. Hallo Hans,

  Proficiat met je web site. Ziet er keurig uit!

  Vriendelijke groet,

  Jaap

 4. jan wories says:

  Hallo Hans,

  Ziet er goed uit jou nieuwe site weer regelmatig leeswerk en info.
  Mooi om weer eens om te kijken naar de achter liggende jaren

  groet Jan

 5. Hallo Hans, ben er even voor gaan zitten en tot de conclusie genomen dat deze website vriendelijk van opzet is en een verscheidenheid van uiteraard interessante onderwerpen omvat. Gefeliciteerd met deze start en veel succes met de verdere ontwikkeling.
  Met vriendelijke groet, Marius

Leave a Reply

W.K.M. Cornelisse Trading B.V.
Bogazici Shipping
Van Wijngaarden Marine Services B.V.
Astilleros Armon
DMT MARINE EQUIPMENT
Alphatron Marine
Sanmar Denizcilik A.?
Damen Shipyard Group
Robert Allan Ltd
Copland Events
Transport & Offshore Services